Всичко, което знаем за Еуфория, Сезон 3

Ще останат ли любимите ни актьори в сериала или не?

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 септември 2022

HBO поднови своята хитова драма "Еуфория", създадена от Сам Левинсън, с участието на носителката на Еми - Зендея.

След успешния си дебют през 2019 г., премиерата на сезон 2 привлече 14 милиона зрители в HBO и HBO Max, удвоявайки средната си аудитория от 6,6 милиона през сезон 1.

„Сам, Зендая и целият актьорски състав и екип на Euphoria издигнаха Сезон 2 до невероятни висоти, като същевременно запазиха сърцето му", каза в изявление изпълнителният вицепрезидент на HBO Франческа Орси.

„За нас е по-голяма чест да работим с този надарен, изключително талантлив екип или по-развълнувани да продължим нашето пътуване с тях в Сезон 3.", каза още Орси.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА РЕЖИСИРА ИСТОРИИ, КОИТО Я ВЪЛНУВАТ

В сезон 3 вероятно Зендея и Шафър ще се завърнат, заедно с Джейкъб Елорди, Алекса Деми, Сидни Суини, Мод Апатоу, Ангъс Клауд, Сторм Рийд и Колман Доминго.

Барби Ферейра, която играе Кат в сериала, обаче обяви в Instagram, че няма да повтори ролята си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

Сюжетът на сезон 3, както и завръщането на новодошлите Доминик Фике и Клои Чери, до голяма степен зависят от събитията от останалата част от сезон 2, който все още има още четири епизода, като финалът на сезона е планиран да бъде излъчен на 27 февруари .

Сезон 3 се очаква да бъде излъчен или в края на 2023 г., или в началото на 2024 г. След като си взе почивка, за да работи по други проекти като "Weeknd The Idol", Левинсън съобщи, че е започнал работа по сезон 3, като снимките трябва да започнат през февруари 2023 г.

Разцъфтяващото приятелство и може би романтичните трепети ще продължат между Фес и Лекси, които се превърнаха в новата любима двойка от сериала. Според Entertainment Weekly, самата Апатоу също иска да види „невинната и сладка" връзка между двамата през следващия сезон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА ЗНАЕТЕ ТОВА, ПРЕДИ ДА ИЗГЛЕДАТЕ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ЕУФОРИЯ"

„Мисля, че Ангъс е толкова страхотен актьор и се забавляваме толкова много, докато работим заедно", каза актрисата пред изданието. „Така че поради егоистични причини се надявам да правим повече сцени заедно, защото е забавно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТРАШНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО НОВИЯТ СЕЗОН НА "ЕУФОРИЯ" ПОВДИГНА

Зендея намекна пред The ​​Hollywood Reporter, че сезон 3 може да изследва живота на героите отвъд гимназията, било като зрелостници, гледащи към бъдещето, или като завършили.

„Мисля, че ще бъде вълнуващо да изследваме героите извън гимназията", каза тя пред изданието. „Искам да видя как изглежда Ру докато се опитва да остане трезва след гимназията, колко хаотично може да изглежда това. Но също всички герои, в смисъл, че се опитват да разберат какво да правят с живота си, когато гимназията свърши и какви хора искат да бъдат.", каза тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA